Zaterdag 15 juni 2024, 10-12 uur: Inloopspreekuur Fietsersbond in bibliotheek

Spreekuur Fietsersbond in centrale bibliotheek

Fietsersbond Apeldoorn gaat met enige regelmaat een inloopspreekuur houden voor iedereen die vragen of meldingen heeft op fietsgebied. Het tweede spreekuur is op zaterdag 15 juni van 10-12 uur in de Centrale bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Peter Kok en Bert Middeldorp zijn dan te vinden aan de ronde tafel, vlak bij de informatiebalie van de bibliotheek.

Vragen, problemen, oplossingen

Peter en Bert hopen dat veel fietsers gebruik maken van deze mogelijkheid. “Tijdens dit spreekuur kunnen alle fietsende inwoners van de gemeente gemakkelijk binnenlopen en ons vragen stellen over fietskwesties”, licht Peter toe. “Want alleen zo kunnen het fietsplezier bevorderen.”

Categorieën