Een uur lang op de radio in programma ‘De Vereniging’

Fietsersbond Apeldoorn te horen bij RTV Apeldoorn

“Wat doet de Fietsersbond eigenlijk?”

IMG_20240515_210111_resized_20240520_015711627

Op woensdag 15 mei 2024 waren Peter Kok en Anja Straathof te horen in het programma ‘De Vereniging’ bij RTV Apeldoorn.

Wat doet Fietsersbond Apeldoorn?

Ze vertelden wat de Fietsersbond zoal doet, hoe het contact is met de gemeente over verkeerskwesties en wat er op ons verlanglijstje staat. Natuurlijk ging het ook over het standpunt van de Fietsersbond (landelijk) over de fietshelm en hoe we daar in Apeldoorn aandacht aan besteden. en veel, veel meer. En tussendoor wat fietsmuziek natuurlijk!

Geen MP3-bestand, wel spreekuur!

Jammer genoeg lukt het niet om het MP3-bestand hier te delen… Nou, ja, dan maar even langskomen tijdens ons spreekuur op zaterdag 15 juni, van 10-12 uur in de Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299. Daar zijn Peter kok en Bert middeldorp aanwezig, die al je vragen kunnen beantwoorden..

Categorieën