Zaterdag 1 juni, 10-15 uur

Gezellig en leerzaam: fietstocht met Fietsersbond Apeldoorn

Thema: Duurzaamheid

velo-5201000_640

Op zaterdag 1 juni 2024 is het zover: dan gaat Fietsersbond Apeldoorn weer fietsen! De start is om 10 uur bij de Woonboulevard, waar we rond 15 uur weer terug zijn. We hebben een mooie route rond het thema Duurzaamheid, van zo’n 40-50 km. Deelname is gratis voor leden en een introducee. Gezellig!

Thema en omgeving

Het ‘duurzaamheid’ als thema gaan we op pad. Onderweg zal Bert Middeldorp regelmatig stoppen om wetenswaardigheden te vertellen over wat er in de omgeving te zien is.

Pauze en lunch

Onderweg is er een pauze met koffie/thee en wat lekkers (betaald door de Fietsersbond). De lunch gebruiken we in de Kringloopwinkel in Twello, waar je wat te eten kunt kopen of je eigen lunch kunt gebruiken.

Aanmelden

Aanmelden voor deze fietstocht (TOT EN MET maandag 27 mei) kan via e-mail. Stuur een mailtje aan [email protected]. Vermeld de naam of namen van degenen die meefietsen, en mailadres en telefoonnummer.

Geen mail? Aanmelden via Anja Straathof (06 – 81 64 0085) kan ook.

(Je fietst mee op eigen verantwoordelijkheid. Zorg voor een goede fiets, opgepompte banden en (bij e-bike) een volle accu.)

Categorieën