Wekelijkse lessen bij Da Capo

Gezocht: Vrijwilligers voor het geven van fietslessen

2021-09 Fietsen voor Da Capo

Voor de wekelijkse fietslessen op dinsdagmorgen bij Stichting Da Capo zijn we op zoek naar vrijwilligers om fietsdocent Bert Middeldorp te helpen.

Op dit moment is er één vrijwilliger die wekelijks helpt, en nog iemand die af en toe bijspringt. De kans is groot dat de vaste vrijwilliger voor langere tijd uitvalt vanwege een operatie. Bovendien is Bert wel eens een aantal weken niet beschikbaar, bijvoorbeeld door vakantie.

Fietslessen op dinsdagmorgen

Op dinsdag geven we steeds twee fietslessen: van 9:00 tot 10:00 en van 10:30 tot 11:30 uur. Per les zijn er 2-3 cursisten. Er staan een aantal fietsen bij Da Capo voor het oefenen, vooral vouwfietsen. Da Capo zit in de Finse School, Eksterweg 71, Apeldoorn Zuid.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bert Middeldorp: [email protected] of 06 – 4277 7025. Dan kun je een keer bij Da Capo komen kijken, en kan hij je informatie geven over hoe iemand leert fietsen. Bert is dus op zoek naar iemand die kan meehelpen en t.z.t. de lessen een aantal weken zelfstandig kan geven.

Vooral vrouwen welkom

Dit werk geeft aan één kant heel veel voldoening, als mensen voor het eerst zelfstandig kunnen fietsen. Anderzijds zijn er ook teleurstellingen, als cursisten niet komen opdagen en zich ook niet hebben afgemeld. Vrouwen zijn méér dan welkom, omdat sommige vrouwelijke cursisten liever geen les krijgen van een man.

Weer een nieuwe fietser in Apeldoorn erbij!
Weer een nieuwe fietser in Apeldoorn erbij!

Categorieën