Van 21 tm 23 juli 2022

Testfietser worden voor 2e Doortraproute?

Doortrappen logo 793×242

De eerste Doortraproute in Apeldoorn is klaar. En nu is er al een tweede route in de maak. Daarvoor zoekt de Fietsersbond testfietsers op 21, 22 of 23 juli. Help je een handje?

Doortraproutes zijn fietsrondjes van 20 tot 25 kilometer. Ze zijn mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en over relatief veilige wegen en kruispunten. Om te checken of fietsers de route als aantrekkelijk en veilig ervaren, vraagt de Fietsersbond oudere fietsers om de route te fietsen en er hun mening over te geven.  

Nu: vier Gelderse gemeenten

Elke testroute (nu: niet alleen Apeldoorn, maar ook Nijkerk, Overbetuwe en Scherpenzeel) kun je in een bepaalde periode fietsen. Binnen een dag hoopt de Fietsersbond je mening te horen. Daarna wordt de route waar nodig aangepast en wordt deze gepubliceerd.

Aanmelden

Aanmelden als testfietser kan via https://www.fietsersbond.nl/aanmelden-testen-doortraproutes-gelderland/ Je ontvangt dan (digitaal) een routepakketje.

Alvast bedankt!

Categorieën