Werkzaamheden Laan van Osseveld in volle gang

IMG_20220411_114734 minder pix

Via de website van de gemeente en een speciale nieuwsbrief kan iedereen de vorderingen volgen van de ondertunneling van het spoor. Over een flink jaar kunnen fietsers en andere verkeersdeelnemers zonder wachttijd de spoorlijn Apeldoorn-Deventer kruisen.

Twee vragen van gemeente

Als Fietsersbond zijn er twee zaken waar we kort geleden op reageerden:
– Het ontwerp van de kruising Laan van Osseveld-Veenhuizerweg. De rotonde verdwijnt daar.
– De fietstunnel met bussluis bij station Osseveld. Bij de gemeente en bij Fietsersbond Apeldoorn werd melding gemaakt van sluipverkeer door de bussluis. Daar wordt nu strenger gehandhaafd. Ook plaatst de gemeente paaltjes aan beide kanten van de fietstunnel, om te garanderen dat die tunnel autovrij blijft.

Categorieën