Fietsmaatjes Apeldoorn gaat verder

Fietsmaatjes Apeldoorn gaat starten

Op donderdagavond 7 oktober 2021 hielden Stephan du Ru, Jeroen van Meijgaarden en Marijke Booijink een informatiebijeenkomst over ‘Fietsmaatjes’. Graag willen zij starten met dit initiatief, waarbij iemand die niet (meer) zelfstandig kan fietsen, toch op pad kan. Samen met een vrijwilliger en op een duofiets.

Zelfstandig wonen, maar niet meer fietsen

In de gemeente Apeldoorn rijden al heel wat duofietsen rond, maar voor mensen die zelfstandig wonen zijn de mogelijkheden maar heel beperkt. Daar willen de drie initiatiefnemers graag verandering in brengen. Tijdens de eerste avond, begin oktober, bleek dat er voldoende draagvlak is om écht te starten met dit initiatief, valt te lezen in het verslag van de informatiebijeenkomst.

Startbijeenkomst op 25 oktober

Iedereen die daaraan een bijdrage wil leveren, is daarom van harte welkom bij de startbijeenkomst op maandagavond 25 oktober 2021. De details daarvan (tijd, locatie, aanmelden) zijn te lezen in de uitnodiging voor de startbijeenkomst.

 

Copyright foto: Fietsmaatjes.nl – Wim Schellekens

 

Categorieën