Week van de Seniorensport: 2-9 oktober

Fietsersbond aanwezig op Senioren Sportplein

Zaterdag 2 oktober: ook start van Doortrappen in Apeldoorn!

Knipsel Samen op de fiets

Noteer het in uw agenda: zaterdag 2 oktober 2021 is aan de Dubbelbeek in Apeldoorn (op de parkeerplaats van Aquacentrum Malkander) de hele dag veel te zien en beleven. Tussen 10 en 16 uur is daar het Senioren Sportplein, en ook Fietsersbond Apeldoorn is aanwezig.

Het Senioren Sportplein is onderdeel van de Week van de Seniorensport, die van 2 tm 9 oktober wordt gehouden.

Fietsersbond Apeldoorn

Bij de stand van de Fietsersbond kunnen we een kleine check van uw fiets doen. Verder hebben we informatie over (het) fietsen, maar vinden we het vooral ook leuk om even te spreken met leden en anderen die belangstelling hebben voor fietsen in Apeldoorn en omgeving. Kom dus gezellig langs!

Aftrap van Doortrappen

Samen met Stimenz, Accres Sportstimulering en SPA (Senioren Platform Apeldoorn) doet Fietsersbond mee aan het project Doortrappen. We moedigen senioren aan om tot op hoge leeftijd te blijven fietsen. Dat houdt je fit, actief en onafhankelijk.

LET OP

BIJ DE INGANG VAN HET PLEIN WORDT NAAR DE QR-CODE IN DE CORONACHECK-APP GEVRAAGD. OF NEEM UW PAPIEREN QR-CODE MEE.

Het programma van het Senioren Sportplein:
10.00 uur  Start
10.45 uur  Optreden Matrozenkoor
11.00 uur  Officiële opening Week van de Seniorensport én de Kick-off van ‘Doortrappen in Apeldoorn’ door wethouder Cziesso
13.00 uur  Optreden Matrozenkoor
16.00 uur  Sluiting

Op het Sportplein zijn 21 organisaties aanwezig, dus volop activiteit!

Week van de Seniorensport

Tijdens de andere dagen van deze week kunt u kennismaken met verschillende sportverenigingen die proeflessen aanbieden. Zumba, fithockey, bewegen op muziek, tennis, padel, schaatsen… Wat zal het worden? Kijk voor de complete lijst van deelnemende verenigingen op www.sportstimulering.accres.nl/seniorensport

Bij de Stedendriehoek van woensdag 29 september heeft u een bijlage ontvangen, met alle informatie over deze week. Lees de bijlage Week van de Seniorensport Apeldoorn

 

Categorieën