51 km door de regio

Fiets onze Bevrijdingstocht

Doe mee aan de prijsvraag en win een prijs

2020-01 Nieuwsbrief fietstocht (plat)

In mei 2020 kon onze geplande fietstocht met leden niet doorgaan. Het zou een ‘Bevrijdingstocht’ worden, omdat vorig jaar uitgebreid stilgestaan zou worden bij 75 jaar bevrijding. Ook dit voorjaar ziet het er somber uit voor gezamenlijke activiteiten. Maar niets staat ieder in de weg om zelf een mooie fietstocht te maken in de regio.

Goede voorbereiding
De route is 51 km lang. Hij begint bij station De Maten en eindigt bij de Apeldoornse Sluis. Horecamogelijkheden onderweg zullen mogelijk gesloten zijn, zorg zo nodig zelf voor wat te drinken en eten tijdens de tocht.

Leuk en leerzaam
De gevarieerde route heeft een educatief tintje. Onderweg kunt u diverse vragen beantwoorden. Leden van Fietsersbond Apeldoorn die uiterlijk 31 mei 2021 hun antwoorden opsturen of mailen, maken kans op een heuse prijs!

  • Aanvulling (28apr21): Vanwege nieuwbouwwerkzaamheden zijn de monumenten nu afgesloten. Vraag 11 vervalt daarom. Stuur de antwoorden van de 10 vragen naar [email protected]  

Route als pdf en als gpx-bestand
Kerngroeplid Bert Middeldorp heeft de route van de Bevrijdingstocht inmiddels uitgebreid beschreven én geschikt gemaakt voor de routeplanner. Wie een beetje handig is met de computer kan dus snel op pad. Bovendien: er is ook een kant-en-klaar knooppuntenblad.

Route Bevrijdingstocht

Categorieën