Terugblik op 2020 in digitaal jaarverslag

Toch nog ‘plaatje met praatje’

Knipsel Voorkant

Het jaar 2020 is een vreemd jaar geworden. Voor iedereen, dus ook voor de fietser en voor Fietsersbond Apeldoorn. Enerzijds het coronavirus, dus geen fietstocht met leden en geen ledenvergadering in het najaar. Anderzijds wordt er juist meer gefietst, wat leidt tot drukker fietsverkeer en meer ongelukken.

Toch is het best een redelijk drukke tijd geweest voor de kerngroep van onze afdeling. Meestal laten we tijdens de ledenvergadering met ‘een plaatje en een praatje’ zien wat we in het voorbije jaar gedaan hebben. Dat gaat dit jaar dus niet. Vandaar dat we onze energie hebben gestoken in een uitgebreider jaarverslag. Veel leesplezier!

https://apeldoorn.fietsersbond.nl//files/2020/12/2020-12-15-Jaarverslag-Fietsersbond-Apeldoorn-2020.pdf

Categorieën