Informatie van de gemeente Apeldoorn

Fiets in de stalling? Kans op gratis koffie

2020-06-12 Fiet’s ‘m erin en haal gratis

Zaterdag 13 juni is de tweede zaterdag dat het fietsparkeerverbod en de andere maatregelen gelden in de Apeldoornse binnenstad. Ga je naar de stad? Zet je fiets in een gratis fietsenstalling. En misschien ontvang je een van de 1000 bonnen voor een gratis kopje koffie.

De gemeente zet, naast verkeersregelaars, ook mensen in die je warm welkom heten in het centrum. Dat doen ze door fietsers bij de drukste entrees van de stad naar de dichtstbijzijnde stallingen te verwijzen. Ook delen ze plattegrondjes uit en kunnen ze andere vragen beantwoorden. De koffievoucher is te gebruiken op zaterdag 13 of op zondag 14 juni.

Fiets weg?
Stond je fiets niet op een plek waar het mag? Dan kun je hem (nu) gratis terughalen uit de fietsenstalling aan de Paslaan. Meer info: https://www.apeldoorn.nl/fietsweg

Categorieën