Fietsersbond stuurt wethouders brief over Kapelstraat

Reactie op artikel in De Stentor van 12 maart 2019

Fietsersbond Apeldoorn heeft – kort na het Stentor-artikel over de vermeende fietsoverlast in de Kapelstraat – een uitgebreide brief gestuurd aan de wethouders Sandmann en Willems. Hierin belichten we de huidige situatie, de knelpunten en het standpunt van Fietsersbond Apeldoorn.

Lees de brief hieronder.

De Fietsersbond staat op het standpunt dat de Kapelstraat – als onderdeel van de doorstroomas van oost naar west door het centrum en vice versa –  behouden moet blijven als fietsroute. Niet de fietser, maar het toenemend aantal terrasjes zijn de oorzaak van het probleem. De gemeente zal hier moeten handhaven.

Graag gaan we in gesprek hierover met de wethouders en andere betrokkenen.

pdf ⋅ 819 KB

2019-03-18-Reactie-Fietsersbond-Apd-over-Kapelstraat

Brief aan wethouders Sandmann en Willems over Kapelstraat

Download

Categorieën