Kies voor de fiets!

Nieuwsbrief Fietsersbond Apeldoorn, maart 2019 (verkiezingsspecial)

Ivo Smit en Ed Oldengarm

Komende woensdag kan Nederland naar de stembus. Niet alleen om te stemmen voor het Waterschap, maar ook om te bepalen hoe Provinciale Staten de komende vier jaar is samengesteld.

Stimuleren van fietsen

Hoewel het meeste fietsbeleid door gemeenten gemaakt wordt, zijn de provinciale verkiezingen niet onbelangrijk voor de fietser. “Fietspaden houden niet op bij de gemeentegrens,” aldus Ivo Smit, provinciaal vertegenwoordiger van de Fietsersbond in Gelderland. “Ook de provincie heeft een belangrijke rol in het stimuleren van fietsen, onder meer door het aanleggen van snelfietsroutes. Fietsvriendelijke partijen kunnen dan ook een wereld van verschil maken.”

Fietsersbond Apeldoorn bij Omroep Gelderland

In de aanloop naar de verkiezingen zond Omroep Gelderland op 8 maart een nieuwsitem uit, waarin de snelle fietsroute Apeldoorn-Deventer werd belicht. Ed Oldengarm (een van de kernleden van de Apeldoornse Fietsersbond) kwam daarbij aan het woord.

Lees de nieuwsbrief:

https://mailchi.mp/1c1ee0438f5a/kies-woensdag-voor-de-fiets

Categorieën