Proefrit met KeoBike

Even wennen aan de app

Anja straathof met de KeoBike

Sinds anderhalf jaar staan op zes plaatsen in Apeldoorn (en in omliggende gemeenten) de opvallend turquoise-groene carroussels met deelfietsen van Syntus: de KeoBikes. Kerngroeplid Anja Straathof was nieuwsgierig naar deze fiets en maakte een proefrit. In het Apeldoorns Stadsblad van 25 april 2018 beschreef ze haar ervaringen.

Samengevat: ’t Is even wennen, zo’n fiets zonder versnellingen en met terugtraprem. Prima voor een vlakke rit in de stad. Het achterlicht zit aan het zadel; dat geeft vast problemen met een lange jas. Voor gebruik en betaling is een app op de smartphone noodzakelijk. Dit werkt – met even oefenen – prima.

Lees het artikel uit het Apeldoorns Stadsblad: Geen app-angst meer met KeoBike (25-04-2018)
Op 1 september 2018 stond in De Stentor ook een uitgebreid artikel.

Categorieën