30 mei 2018: Fietsinformatiedag in Apeldoorn

2018-05-30-Fietsinformatiedag-digiposter

Veilig en plezierig blijven fietsen

Op woensdag 30 mei 2018 organiseert de Fietsersbond een Fietsinformatiedag voor alle actieve, oudere fietsers. Deze vindt plaats van 9.30 tot 15.30 uur in het Denksportcentrum aan de Dubbelbeek 24, 7331 NJ  Apeldoorn. Inloop is vanaf 9.15 uur.

Deelnemers nemen met hun eigen fiets deel aan deze dag, of het nu een gewone fiets is, een elektrische fiets of driewieler. Een informatieve en gezellige dag, zo bleek vorig jaar al. Fietsen is immers leuk, veilig en gezond!

Kosten

Kosten: 5 euro per persoon (inclusief koffie/thee en lunch). Deze Fietsinformatiedag wordt u aangeboden door de gemeente Apeldoorn en de Fietsersbond.

Gevarieerd programma

De dag bestaat uit verschillende onderdelen, zoals e-bikes uitproberen en voorlichting krijgen van een fietsenmaker over verschillende fietsen. Bovendien fietsvaardigheid oefenen op een fietsparcours, informatie over lokale verkeerssituatie, fietsgymnastiek en een gezamenlijke fietstocht.

In het Apeldoorns Stadsblad van woensdag 25 april stond een uitgebreider artikel over de Fietsinformatiedag.

Verkeersregels en fietsgymnastiek
‘Verkeersregels en fietsgymnastiek’ (Apeldoorns Stadsblad, 25 april 2018) Beeld-auteur: Anja Straathof

Aanmelden

Aanmelden kan via www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen-gld/ of telefonisch bij de Fietsersbond: 030 – 291 81 71.

Categorieën