Slim & Snel fietsen voor Serious Request

Fris aankomen op je werk, besparen op je autokosten en ook nog eens sparen voor het goede doel van Serious Request Apeldoorn 2017. Dat kan nu met de Slim & Snel fietsapp. Vanaf 1 oktober kunnen deelnemers die in de spits de auto laten staan en de fiets pakken, tot € 1,50 per dag bij elkaar fietsen.

Van 18 tot en met 24 december 2017 staat het Glazen Huis van NPO 3FM Serious Request in Apeldoorn. Werknemers in regio Stedendriehoek kunnen dit goede doel steunen door drie maand lang de fiets te pakken naar het werk. Met deze actie hoopt de organisatie een mooi bedrag binnen te fietsen.

Het loont

De Slim & Snel coaching-app is een steuntje in de rug voor alle werknemers die graag de fiets naar het werk pakken. Deze slimme app registreert al je ritten, minuten en kilometers en stimuleert je om door te blijven gaan. Nieuwe levels worden bereikt en extra beloningen worden uitgedeeld. Zo haal je het beste uit jezelf! Vanaf 1 oktober kun je daarnaast ook nog meefietsen voor het goede doel. Zo wordt fietsen nog leuker!

Meedoen

Iedereen met een fiets die woont en werkt in de regio Stedendriehoek kan meedoen met Slim & Snel. Elke dag waarop werknemers de auto laten staan en met de fiets rijden, kunnen zij tot €1,50 per dag verdienen en doneren aan Serious Request. Meer informatie over voorwaarden en aanmelden zijn te vinden op www.slimensnel.nl. De grote groep Slim & Snel-fietsers die de auto al laat staan kunnen in de app aangeven dat zij willen meedoen met de actie

Goed doel

Samen gaan we voor een mooi bedrag voor 3FM Serious Request Apeldoorn 2017. Deze actie staat dit jaar in het teken van de stille ramp. Met de opbrengst sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen in onder andere conflictgebieden op, herstellen ze het contact met familie en brengen ze weer thuis. Alle Slim & Snel fietsers kunnen hier aan bijdragen. Dus wil jij fit en vrolijk aankomen op het werk én Serious Request steunen? Meld je aan voor Slim & Snel!

Categorieën