Fietsen is leuk, veilig en gezond!

19 oktober: Fietsinformatiedag in Apeldoorn

Wijkcentrum de Groene Hoven,
Koninginnelaan 280, 7315 EE Apeldoorn
9.00-15.30 uur

Voor alle actieve, oudere fietsers in Apeldoorn en omgeving organiseert de Fietsersbond in samenwerking met de gemeente Apeldoorn een Fietsinformatiedag. Op donderdag 19 oktober krijgt u voorlichting over de mogelijkheden om veilig en plezierig te blijven fietsen. U komt om ± 8.45 uur met uw eigen fiets naar deze Fietsdag.

De dag bestaat uit verschillende onderdelen, zoals e-bikes uitproberen en voorlichting hierover krijgen van een fietsenmaker, fietsvaardigheid oefenen op een fietsparcours, informatie over lokale verkeerssituatie, fietsgymnastiek en een gezamenlijke fietstocht.

De kosten voor deze leerzame en gezellige dag zijn 5 euro per persoon (inclusief koffie/thee en lunch).

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk, dat kan bij de Fietsersbond via http://www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen of 030 – 291 81 71.

 

 

Categorieën