Hoe meer we meten, hoe meer we weten

Doe mee met de Fiets Telweek

Van maandag 18 t/m zondag 24 september is de Nationale Fiets Telweek. Daarin wordt gemeten hoe Nederland zich op de fiets verplaatst: met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk. Maar ook: waar zitten de grote vertragingen? Hoe meer er bekend is, hoe meer de fietspaden en -routes kunnen worden verbeterd.

Bent u er al klaar voor? Vraag ook iedereen in uw omgeving om mee te doen. Want: hoe meer we meten, hoe meer we weten. Samen tellen we van 18 t/m 24 september voor een nog beter Nederland Fietsland. Bovendien maakt u kans op mooie prijzen. U leest daar meer over op http://www.fietstelweek.nl.

Om mee te doen downloadt u de FietsTel-app in de AppStore (Apple) of Google Play (Android). In dit filmpje is te zien welke extra mogelijkheden de app dit jaar heeft.

De Fiets Telweek wordt nu voor de derde keer gehouden. Het levert steeds een schat aan informatie op waarmee beleidsmakers van gemeente, regio, provincie en landelijke overheid de fietsvoorzieningen kunnen verbeteren.

Categorieën