Oproep: vrijwilligers excursie Rijn-Waalpad

Internationale fietstocht op 15 juni

Half juni vindt in de regio Arnhem-Nijmegen VeloCity 2017 plaats: het grootste fietscongres ter wereld. Met twee locaties, een expo, een social programma, 12 interessante excursies in de regio Arnhem-Nijmegen en een bijzonder evenement in Amsterdam belooft het een groot succes te worden. Daarnaast is er een speciaal pre en post programma opgesteld met organisaties door heel Nederland. Website: https://www.velo-city2017.com/nl/

Op donderdag 15 juni is er een excursie voor de bezoekers uit 80 landen over het Rijn-Waalpad, een snelle fietsroute tussen Arnhem en Nijmegen. Als lid van de Fietsersbond kunt u zich aanmelden voor deze excursie, maar… de Fietsersbond zoekt ook nog een aantal enthousiaste vrijwilligers om de excursie te begeleiden. Elke groep fietsers bestaat uit 10-15 personen. Interesse? Neem contact op met Henk Hendriks, adviseur Fietsersbond: [email protected]

Ook zijn er nog plaatsen voor algemene vrijwilligers tijdens het evenement: zie https://www.velo-city2017.com/nl/inschrijven/inschrijven-als-vrijwilliger/

Categorieën