Nieuw knooppuntennetwerk Veluwe bijna klaar

Dinsdagmiddag 25 april: presentatie nieuw netwerk en kaart in theehuis Berg & Bos

Het is u vast al opgevallen: er zijn nieuwe knooppuntenbordjes zijn geplaatst op verschillende punten in en rond Apeldoorn (zie foto). Ook zijn er ‘onderhoudstickers’ op de informatieborden geplakt. Er wordt dus flink gewerkt aan het vernieuwde netwerk.

De bekende Basiskaart van het Landelijk Fietsplatform en de Falk fietskaart van de Veluwe zijn aangepast aan de nieuwe bebording. Let op bij kopen van de Falk-kaart: dat is de 14e druk!

Als afdeling hebben we opnieuw, samen met Wandelnet en onze gemeente, een actuele Fiets- en Wandelkaart samengesteld. Op dinsdagmiddag 25 april a.s. wordt deze gelanceerd tijdens een bijeenkomst voor pers en publiek in het vernieuwde theehuis in park Berg en Bos. Als lid van de Fietsersbond ontvangt u rond die tijd een exemplaar van de nieuwe kaart in de brievenbus!

Categorieën