Met mobiele app sparen voor punten en cadeautjes

Slim & Snel naar het werk in de Stedendriehoek

SetHeight1000-SlimenSnel-app

Slim & Snel’-fietsers laten de auto staan en pakken de fiets naar hun werk.

Zo beginnen ze de dag met een frisse start en fit gevoel. Slim & Snel-fietsers verbeteren het milieu, fietsen vlot de files voorbij en komen ontspannen aan op hun bestemming. Fietsen wordt nu nog leuker, doordat ze via de mobiele app sparen voor verschillende cadeautjes en kortingen.

Het project Slim en Snel is onderdeel van Slim Reizen Stedendriehoek, één van de programma’s van Cleantech Regio in het kader van het nationale programma Beter Benutten. Daarin werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid over weg, water en spoor te verbeteren in de drukste regio’s.

Wilt u meer weten over Slim & Snel? Ga dan naar www.slimensnel.nl.

Categorieën