Fietsmaatje gezocht voor slechtziende fietser Dick Schijffelen in Apeldoorn

Hierbij een oproep , waarvoor wij als FB graag aandacht vragen

Ik ben Dick Schijffelen en zeer slechtziend,
Ik  beschikte jarenlang over 2 voorrijders voor mijn tandem. Een van hen heeft moeten afhaken vanwege knieproblemen. Inmiddels ben ik 84 j. en ik beleef heel veel genoegen en een goed gevoel tijdens het fietsen. U ziet het verzoek al aankomen. Bent U bereid een oproep te plaatsen met de vraag of er iemand binnen de fietsersfamilie bereid is af en toe eens een ritje te maken. Ik woon op de Soerenseweg, in de Arendsburght en thans fietst mijn voorrijder en ik eens in de 2 weken een 7 km rit naar het lammerspad als letterlijk hoogtepunt.

Mag ik iets van U vernemen ? Hoogachtend en vriendelijk groetend, Dick Schijffelen 

NB Vanwege de privacy hebben we het telefoonnummer nog even weggelaten. Wie geinteresseerd is en wat wilt doen: stuur aub even een e-mail naar  [email protected] of bel 06 45 94 11 96

Categorieën