Fietstocht Groene Giro

UITNODIGING FIETSTOCHT GROENE GIRO

Op zondag 10 april – exact 26 dagen voor de start van de echte Giro d`Italia –  organiseert het samenwerkingsverband Natuurlijk Apeldoorn een educatieve fietstoertocht door en rond Apeldoorn. De deelnemers maken kennis met wat er zoal op het gebied van groen in Apeldoorn te doen en te beleven is. Een leuke fietstocht van ca. 30 km voor jong en oud, met een educatief groen tintje!

De start is tussen 10 en 12 bij het Woldhuis (Het Woldhuis 11, 7325 WN Apeldoorn). De route loopt via Matenpark, Beekbergerwoud, Lieren, Koppelsprengen, Willemsbos en Orderbos naar het eindpunt bij Helicon Opleidingen aan de Loolaan. Daar is een informatiemarkt waar je een hapje en een drankje kunt kopen. Onderweg zijn er op drie plaatsen presentaties en activiteiten van de deelnemende organisaties.

Doe je mee? Aanmelden is niet nodig. Groepen kunnen zich aanmelden via [email protected]. Deelname is gratis.

De Groene Giro is een officieel side-event op de 99-dagen girokalender, zie ook www.girogelderland.nl. Volg deze voor bijgewerkte informatie.

Categorieën