Nieuwe plannen voor Zuiderpark Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn start dit najaar met het opknappen van het Zuiderpark. Dat kan, nu de hoogspanningskabels ondergronds zijn gebracht. Er zijn al veel wensen en ideeën van bewoners uit de wijk verzameld. Ook is er contact met een aantal (buurt)verenigingen en organisaties om mee te denken over het park. Op woensdag 17 juni 2015 presenteren zij hun dromen, ideeën en plannen voor een vernieuwd en levendig stadspark.

Ben je benieuwd wat er is bedacht? Kom dan naar de presentatieavond op woensdag 17 juni in dok Zuid aan de 1e Wormenseweg 460. Een jury onder leiding van wethouder Cziesso bepaalt welke drie ideeën het beste zijn en direct worden meegenomen in het ontwerp voor een vernieuwd en levendig stadspark.

Woensdag 17 juni, 18.30-21.30 uur, dok Zuid, 1e Wormenseweg 460

Bekijk de uitnodiging: zuiderpark_uitnodiging_17_juni.pdf

Categorieën