16 april 2012 om 19.30 uur: Fietsvakantie-avond in dok Zuid

16 april 2012 om 19.30 uur: Fietsvakantie-avond in dok Zuid. Informatie over bestemmingen, fietsen en fietstassen, kaart en GPS en overnachtingen. Toegang: vrijwillige bijdrage.

Op maandag 16 april van 19.30 tot 22.30 uur organiseert Fietsersbond Apeldoorn in dok Zuid, Wormenseweg 460 7333 GZ, een informatieavond over vakantiefietsen. Alle belangrijke thema’s komen in vogelvlucht voorbij: de fiets, de voorbereiding, de tassen, de navigatie, de overnachting. Inleiders zijn fietsersbondleden tevens vakantiefietsers Anja Straathof, Ed Oldengarm en Pieter de Vrijer. Er is veel ervaring in huis: veraf en dichtbij, hotel- en kampeer, kaart en GPS, do’s en don’ts. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met een geweldige manier van vakantievieren, maar ook om elkaar weer te zien en bij te praten. En… met alle gelegenheid om vragen te stellen. Ervaringsdeskundigen zijn ook van harte welkom! De informatie wordt ondersteund door aanwezig materiaal, lichtbeelden en lijstjes om aan de slag te gaan…

Lees verder

Categorieën