HELP MEE de gladheidbestrijders te controleren

Fietsersbond Apeldoorn heeft de afgelopen winter de gladheidbestrijding op fietspaden en fietsroutes in de gaten houden en er mede voor gezorgd dat de mannuh van de strooi- en borstel- (!) wagens hun werk goed en op tijd deden. Mensen die daaraan bijdroegen: onze grote dank! Ze hielpen mee door onvolkomenheden bij ijzel en sneeuwval te melden bij Buitenlijn Apeldoorn (= de gemeente) met een kopie aan [email protected]. De Fietsersbond hield de klacht en wat ermee gebeurde vervolgens in de gaten. 

Voor de strooiroutes kunt u altijd doorklikken naar  Weg met gladheid op fietspaden.  

Wilt u komende winter op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de gladheidbestrijding, stuur dan een mailtje aan [email protected] met opgave van de wijk waar u woont en de route(s) die u regelmatig fietst. We sturen u eventueel extra informatie en mogelijk vragen we uw hulp bij het controleren van weggedeeltes.

Categorieën