Zeven enthousiaste fietsers

Fietsersbond Apeldoorn wordt gerund door zo’n zeven enthousiaste fietsers, die de vele voordelen van zich verplaatsen per fiets dagelijks ondervinden en de paar geringe ongemakken –  zie bijv. www.hetregentbijnanooit.nl – graag voor lief nemen. Zij zetten zich met plezier in om Apeldoorn en omgeving voor de fietser nog veiliger, aangenamer en comfortabeler te maken. Ze denken in eigen kring en in samenspraak met gemeente en politiek na over mogelijkheden om het fietsen voor dagelijks gebruik aantrekkelijker te maken en fietsvoorzieningen te creëren die mensen uitnodigen om voor allerlei doeleinden de fiets te pakken.

De kerngroep (in alfabetische volgorde):

Anja Straathof         

Bert Middeldorp      (volgt…)

Ed Oldengarm

Jan Mulder

Jan Timmner

Paul Schepers

Wim Droogers      

 

De afdeling heeft zo’n 300 leden. Het werkgebied beslaat het grondgebied van de gemeente Apeldoorn, maar zo nodig kijkt de afdeling ook naar de kwaliteit en de voorzieningen van het mooie fietsgebied rond Apeldoorn.

Lid worden? Gewoon eens doen! Klik even hier! U ondersteunt dan ook uw eigen fietsersbelang en vergroot het gewicht van Fietsersbond Apeldoorn én de landelijke Fietsersbond bij het behartigen van fietsersbelangen en voorzieningen voor fietsers!

Opmerkingen, suggesties en vragen kunt u altijd sturen aan [email protected]. Wees welkom.